ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه :: زاپاس
۱

ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

آشپزی

شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی...

ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

 شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود

ترفند های طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزه

۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.


۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.


۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.


۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.


۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت می‌شود.


۶. از جمله سبزی هایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون می‌باشند.


۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد/تابناک با تو

ترفند های طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمز

نظرات (۱)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی